Ciudatul caz al fostului fotbalist Lucian Burdujan, dat dispărut de Poliție și găsit de presă. Ce le-a răspuns ziariștilor la telefon

Data actualizării: Data publicării:
lucian burdujan
Fostul fotbalist Lucian Burdujan a apărut pe site-ul Poliției Române la secțiunea „Persoane dispărute”. Captură foto: Politiaromana.ro

Fostul fotbalist Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familia sa iar fotografia sa a apărut inclusiv pe site-ul Poliției Române la rubrica „Persoane dispărute”. Conform polițiștilor români, Burdujan figura ca „dispărut”, după ce „a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa”. El a fost însă găsit ușor la telefon de ziariști, la puțin timp după ce știrea despre „dispariția” sa a apărut în presă, informează digisport.ro, care citează gsp.ro.

„Sunt la muncă, nu am semnal”, a fost răspunsul dat de Burdujan când a fost contactat de ziariști după ce Poliția a publicat anunțul cu dispariția sa.

Lucian Burdujan a fost dat dispărut după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, au anunţat reprezentanţii IPJ Neamţ, informează news.ro.

Reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat că, iniţial, mama fostului fotbalist a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut.

„În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat poliţiştii.

Dispariţia lui Burdujan a fost anunţată de către mama fostului fotbalist.

„La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti”, au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Neamţ.

Polițiștii au precizat că doar recent familia a fost de acord să mediatizeze dispariţia. Pe pagina Poliției Române, unde Lucian Burdujan figurează ca persoană dispărută, la rubrica „Detalii”, polițiștii au precizat:

„Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din mun. Piatra Neamț, jud. Neamț și nu s-a mai întors până în prezent”

Conform Digi Sport, Lucian Burdujan și-a început cariera la Ceahlăul, în orașul natal Piatra Neamț, iar în 2004 a făcut pasul la Rapid. Au urmat FC Vaslui și FCSB, iar din 2011 și până în 2020 a evoluat în străinătate, în Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia.

Una dintre cele mai mari realizări ale fostului fotbalist este sfertul de finală din Cupa UEFA dintre FCSB și Rapid. FCSB reușea să se califice dramatic, după 1-1 în Giulești (30 martie 2006) și 0-0 pe Stadionul Național (6 aprilie 2006).

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri