DE LA TELESPECTATORI. Tortul miresei, servit cu mâna de ospătari într-un restaurant de lux

Data publicării:
04012013 20tort-42029

Imaginile au fost surprinse de unul dintre invitaţii la nuntă. Petrecerea avea loc în restaurantul unui hotel de patru stele, foarte cunoscut în Constanţa.

Imaginile i-au lăsat fără replică până şi pe reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa.

După această experienţă, nuntaşii s-ar fi putut alege cu toxiinfecţii alimentare sau chiar cu hepatită virală, spun medicii.

„Principalele boli sunt determinate de infecţiile bacteriene sau parazitare care pot fi în felul acesta transmise către cei care consumă aceste produse care nu au fost servite şi porţionate în mod corespunzător”, a declarat Mihaela Dinisov, directorul adjunct al DSP Constanţa.

Directorul hotelului susţine că o parte dintre ospătarii care apar în filmare nu sunt angajaţi ai complexului, ci au fost aduşi de firma care a organizat nunta.

Săptămâna viitoare, angajaţii DSP vor merge în control la restaurantul respectiv. Aici, un meniu de nuntă costă între 120 şi 150 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri