VIDEO. Carmen Dan încalcă regulile gramaticii

Data publicării:
carmen dan 170629_AUDIERI_GUVERN_TUDOSE_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_1

Un accident de proporţii a fost evitat în ultima clipă, pe o arteră aglomerată din Bucureşti. Un autocar al Ministerului de Interne, care circula cu o viteză mult prea mare, a depăşit un tramvai oprit în staţie, a intrat pe contrasens şi a fost foarte aproape să spulbere maşinile oprite la semafor. La volan era un plutonier-major, a cărui carieră de zece ani în Jandarmerie riscă să se încheie, în urma anchetei declanşate de şefi. Şi poliţiştii fac verificări, pentru că şoferul autocarului a încălcat cel puţin trei reguli de circulaţie. La rândul său, ministrul de Interne, Carmen Dan, a încălcat regulile gramaticii.

Reporter: Aţi descoperit cine se afla la volan?

Carmen Dan: Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi pronume şi toate cele?

Șoferul autobuzului Jandarmeriei filmat în timp ce circula pe linia de tramvai 41 din București a fost identificat și s-au dispus măsuri de urgență pentru a se stabili vinovăția acestuia, a anunțat, joi, Jandarmeria Română.

Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M., încadrat în anul 2007. Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Pe internet au apărut astăzi imagini cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depășind coloana de mașini din trafic și evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri