Parcare furată cu totul

Data actualizării: Data publicării:
pacare furata

Au furat parcarea cu totul, mai puțin… asfaltul. S-a întâmplat pe drumul național 76 din județul Hunedoara, de unde hoții au luat tot mobilierul urban, dar și ornamentele din fier forjat. Vorbim de o parcare amenajată în urmă cu nici doi ani, în baza unui proiect de modernizare și reparare a șoselei care leagă municipiul Brad de localitatea Ionești din județul Arad. Şi, deși nu este prima dată când din refugiile de pe marginea drumurilor naționale dispar obiecte, făptașii nu sunt niciodată găsiți.

Inventivitatea hoților este fără limite. O demonstrează un caz înregistrat în aceste zile în județul Hunedoara. Dintr-o parcare amenajată pe marginea drumului național 76 au dispărut toate obiectele montate nu cu mult timp în urmă.

 ”Cel mai probabil hoții au acționat în toiul nopții. Ei au tăiat suporturile și au furat apoi cu totul mesele, băncile și elementele decorative din fier forjat”, relatează Andrada Velciov, jurnalist Digi24.

Și nu este prima dată când hoții acționează nestingheriți fie în parcări, fie pe drumurile naționale, de unde fură în special bucăți din parapetele de metal. Aşa că, drumari în loc să astupe gropile de pe șosele, sunt nevoiți să refacă lucrări realizate deja.

”Din păcate secțiile de la Drumuri Naționale au câteva situații în fiecare an în care se înregistrează niște furturi: indicatoare rutiere, coșuri de gunoi, bănci, mese”, a declarat Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP Timișoara.

Şi, deşi conducerea Companiei de Drumuri a depus plângeri la poliție, oamenii legii nu au depistat până acum niciunul dintre autorii acestor furturi.

”Poliția municipiului Brad a mai fost sesizată prin 2 plângeri penale cu privire la un mod de operare asemănător. În acest caz, poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ancheta penală vizând atât identificarea autorilor, cât și stabilirea circumstanțelor și recuperarea prejudiciului”, a declarat Bogdan Nițu, purt cuv IPJ Hunedoara.

Porțiunea de șosea ce leagă orașul Brad de localitatea Ionești din județul Arad a fost modernizată în urmă cu mai puțin de 2 ani. Lucrările au costat atunci peste 66 de milioane de lei.

reporter: Andrada Velciov/ operator: Tiberiu Mariș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri