Doi copii au mâncat din greșeală bomboane cu canabis. Poliția a deschis o anchetă

Data publicării:
Mama copiilor ar fi devenit bănuitoare şi i-a dus pe aceştia la spital. FOTO: Freepik

Poliţia cehă a deschis o anchetă după ce doi copii au găsit şi au mâncat bomboane care conţineau canabis, a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei, notează dpa. Potrivit autorităților, dulciurile, care conțineau THC, erau învelite într-un ambalaj similar cu cel al unei bomboane pentru copii cunoscute.

Incidentul s-a petrecut în regiunea Most, la nord-est de capitala Praga. Mama copiilor ar fi devenit bănuitoare şi i-a dus pe aceştia la spital.

Dulciurile care conţineau tetrahidrocanabinol (THC), principalul ingredient activ din canabis, erau învelite într-un ambalaj care semăna cu cel al unei bomboane cunoscute pentru copii, a spus poliţia.

Analizele medicale au identificat substanţa în corpurile celor doi tineri pacienţi, care nu au suferit însă probleme de sănătate din această cauză. Anchetatorii presupun că dulciurile care conţineau canabis au fost importate din străinatate.

Vânzarea de astfel de produse este ilegală în Cehia. Cetăţenii au fost sfătuiţi să contacteze poliţia în cazuri similare şi să evite să consume astfel de bomboane.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri