Video Eliberarea din închisoare a doi mafioți, sărbătorită cu o mega-petrecere cu artificii. Poliția italiană a deschis o anchetă

Data actualizării: Data publicării:
mafioti eliberati

Este scandal în Italia după ce eliberarea din închisoare a doi capi ai mafiei s-a lăsat cu o petrecere în stradă, într-un cartier din Napoli. Fericiți că apropiații lor au fost eliberați din închisoare, peste 100 de rude și prieteni ai celor doi mafioți le-au pregătit o primire pe cinste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Au curs râuri de șampanie, a fost chemat un celebru cântăreț din zonă, au fost jocuri de lumini, iar fiesta s-a încheiat cu un imens foc de artificii.

Cei doi, Giovanni Illiano, 48 de ani, şi Silvio De Luca, 41 de ani, capi ai unor clanuri din Camorra implicate în traficul de droguri, au ieșit din închisaore după ce au ispășit pedepse de 8, respectiv 10 ani de închisoare.

Pentru această reîntoarcere în fieful lor a fost angajat un interpret de cântece populare napolitane, Anthony, care a dedicat numeroase cântece și celorlalți mafioţi care se mai se afă încă spatele gratiilor, subliniază presa italiană.

Petrecerea nu a avut însă autorizație de la Primărie, iar folosirea artificiilor este interzisă în Napoli, așa că poliția s-a autosesizat și a deschis o anchetă.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri