În arest. Oscar Pistorius ar fi fost implicat în multe violenţe

Data publicării:
18022013 20m 20gagica 20oscar-50228

Presa din Africa de Sud scrie că Oscar Pistorius se afla cu un prieten într-un restaurant din Johannesburg și i-a cerut acestuia pistolul, ca să îl studieze. Arma s-ar fi declanșat accidental, iar glonțul a trecut milimetric de un picior al prietenului atletului.

Pe de altă parte, în casa sportivului, în care a fost ucisă prietena lui, au fost găsite substanțe care conțin steroizi, iar polițiștii au cerut ca acestuia să-i fie recoltat sânge. În paralel, atletul a anunţat că îşi anulează participarea la toate competiţiile. Agentul lui susţine că sportivul este susţinut, în continuare, de admiratorii săi.

„Avem un sprijin copleşitor pentru Oscar din partea multor fani, din toată lumea. Susţinători din Africa de Sud şi din întreaga lume”, a declarat Peet Van Zyl, agentul lui Oscar Pistorius.

Avocații vor cere eliberarea pe cauțiune

Pentru moment, Oscar Pistorius rămâne în arestul poliției din Pretoria, după ce a fost acuzat oficial de uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp. La următoarea audiere, avocaţii săi vor cere eliberarea pe cauţiune.

Este o ipoteză tot mai îndepărtată, dacă de ţine cont de ultimele probe de la dosar. Printre ele se găseşte şi o bâtă de cricket, plină de sânge, descoperită lângă locuința sportivului. Imediat, au apărut speculaţii în presă că Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost bătută crunt. Nu se ştie dacă asta s-a întâmplat înainte sau după ce a fost împuşcată de patru ori, în cap şi în braţe, în casa din Pretoria, unde locuia împreună cu Oscar Pistorius.

Televiziunea naţională a difuzat un videoclip emoţionant realizat de prietenii fostului fotomodel. Aceştia au rememorat momentele petrecute împreună cu Reeva Steenkamp la filmarea unui spectacol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri