Regizorul Gaspar Noe nu s-a putut opri din râs la filmul „dezgustător” al lui Lars von Trier: „Mi s-a părut foarte amuzant”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

Unul dintre filmele lui Gaspar Noe a inclus o scenă explicită, de zece minute, în care personajul interpretat de Monica Bellucci este victima unui viol. Asta înseamnă că e nevoie de mai mult decât scenele violente din cel mai recent film al lui Lars von Trier pentru ca Noe să se declare șocat.

„The House That Jack Built”, povestea unui criminal în serie interpretat de Matt Dillon, care ucide copii și mutilează femei tinere, a șocat jurnaliști și spectatori deopotrivă, unii considerându-l „dezgustător”, alţii „tulburător”, în timp ce câţiva au părăsit sala de cinema cu mult înainte de genericul de final.

Cu toate acestea, Gaspar Noe nu are nicio problemă cu scenele de un sadism ieșit din comun: „Mi s-a părut foarte amuzant! Lars von Trier are un umor foarte rece, însă mi-a plăcut foarte mult. A fost ca un film de-al lui Todd Solondz, atât  de întunecat. Toate scenele sadice au fost atât de amuzante  încât toată lumea se holba la mine pentru că nu mă puteam opri din râs”.

Gaspar Noe a lansat la rândul lui filmul „Climax” la această ediție a Festivalului de  Film de la Cannes, peliculă primită foarte bine de critici, spre surprinderea regizorului.

Lars Von Trier şi-a făcut luni prima apariţie după şapte ani pe covorul roşu de la Cannes, de la premiera filmului „Melancholia” (2011), când a făcut mai multe glume despre faptul că îl simpatizează pe Hitler, ceea ce i-a adus o interdicţie din partea organizatorilor, fiind desemnat „persona non grata”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri