Miliardarul Warren Buffet a renunțat la telefonul său mobil de 25 de dolari

Data publicării:
Warren Buffett GettyImages-184769358

Miliardarul american Warren Buffet, unul dintre cei mai mari acționari Apple, a început să folosească unul dintre cele mai populare produse ale companiei, informează CNN.

Investitorul a dezvăluit luni că și-a schimbat recent telefonul său vechi cu un telefon iPhone. CEO-ul Berkshire Hathaway a spus că fostul său Samsung vechi de 10 ani "a dispărut definitiv".

Buffet nu are aplicații instalate pe noul tău telefon Apple, declarând că îl folosește "doar ca telefon". Compania Berkshire Hathaway deține 5,6 % din Apple.

Deși a primit "numeroase" modele iPhone de-a lungul anilor, inclusiv de la CEO-ul Apple Tim Cook, Buffet spune că n-a folosit niciunul până în prezent. 

Vechiul telefon al lui Buffet era un Samsung SCH-U320. Investitorul american l-a arătat în 2013 și a glumit că îl are de la Alexander Graham Bell. Valoarea unui astfel de telefon este undeva la 25 de dolari.

Alexander Graham Bell a fost un om de știință, inventator și industriaș american, care în anul 1876 a brevetat pentru prima dată în istorie un dispozitiv capabil să emită și să recepționeze cuvintele rostite.

Compania Berkshire Hathaway, condusă de Warren Buffet, este una dintre cele mai valoroase companii din SUA, cu o valoare de 560 de miliarde de dolari.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri