Video Un nou derapaj al lui Trump: A postat imagini în care Joe Biden apare legat de mâini și de picioare în spatele unei camionete

Data publicării:
imagine cu biden legat
Filmarea a fost realizată în New York și surprinde o camionetă împodobită cu steaguri pro-Trump, care are pictată partea din spate cu imaginea lui Biden având mâinile și picioarele legate. FOTO: Captură Digi24/ Truth Social

Donald Trump a devenit din nou ținta criticilor, după ce a postat un clip care îl înfățișează pe Joe Biden legat. Filmarea a fost realizată în New York și surprinde o camionetă împodobită cu steaguri pro-Trump, care are pictată partea din spate cu imaginea lui Biden având mâinile și picioarele legate. Fără să stea pe gânduri, fostul președinte a postat clipul pe rețeaua sa socială, iar acum este acuzat de incitare la violență politică. „Este timpul ca Trump să fie luat în serios”, a reacționat directorul de campanie al lui Biden, care a amintit de asaltul asupra Capitoliului din 2021.

Fostul președinte Donald Trump a postat vineri un videoclip care prezintă o imagine a președintelui Joe Biden legat în spatele unei camionete, potrivit CNN.

Trump a indicat că postarea a fost filmată joi în Long Island, când participa la priveghiul ofițerului NYPD Jonathan Diller, care a fost ucis în timpul unei opriri în trafic în această săptămână. Videoclipul arată două camioane cu steaguri și autocolante care își exprimă sprijinul pentru Trump, iar imaginea cu Biden era pe spatele celui de-al doilea camion.

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Trump, Steven Cheung, a declarat: „Acea imagine era pe spatele unui camion care se deplasa pe autostradă. Democrații și nebunii transformă sistemul de justiție într-o armă împotriva lui”.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al campaniei lui Biden, Michael Tyler, a declarat pentru CNN: „Această imagine a lui Donald Trump este una dintre prostiile pe care le postezi atunci când ceri o „baie de sânge”. Trump incită în mod regulat la violență politică și este timpul ca oamenii să-l ia în serios. Întrebați-i doar pe ofițerii de poliție ai Capitoliului care au fost atacați protejând democrația noastră pe 6 ianuarie.”

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri