Liga I își schimbă liderul

Data actualizării: Data publicării:
cfr cluj

CFR Cluj este din nou lider în Liga 1, după ce a trecut la limită de Craiova.  Clujenii au învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova şi au revenit pe primul loc în Liga I, cu 44 de puncte după opt etape în play-off şi un meci în plus faţă de FCSB.

Ardelenii au rămas în inferioritate numerică pe final de meci, iar adversarii au ratat un penalty în prelungiri. FCSB este acum obligată să câştige în deplasarea cu Iaşiul pentru a reveni pe primul loc. Partida e în direct la Digi Sport 1, luni, de la ora 20:45.

CFR Cluj a avut mari emoţii în derby-ul cu CS U Craiova, dar a luat în cele din urmă toate punctele. Ardelenii au început bine meciul şi au lovit bara în primele minute. Craiova a răspuns prin Mitriţă, al cărui şut a trecut puţin pe lângă poarta lui Arlauskis. Dimitrov a fost aproape de autogol, iar Djokovic a irosit încă o şansă pentru CFR Cluj.
Craiova a avut prima ocazie a reprizei secunde: Mitriţă l-a pus la încercare pe Arlauskis cu un şut din lovitură liberă. CFR-ul a fost periculoasă tot la o fază fixă: din şase metri, Boli n-a prins spaţiul porţii. Oamenii lui Dan Petrescu au continuat să preseze, iar Camora a găsit în cele din urmă golul. El a înscris unicul gol al meciului, în minutul 75.
Situaţia s-a complicat pentru ardeleni din minutul 83, când Boli a luat direct cartonaşul roşu, pentru un fault dur, la mijlocul terenului, asupra bulgarului Popov.
Craiova a avut şansa egalării în prelungiri: Gustavo a obţinut un penalty, în duel cu Djokovic, dar tot el l-a ratat.  Detalii de la desfășurarea partidei, aici.
S-a terminat 1 la 0 pentru CFR Cluj, care continuă să spere la titlu. Este din nou pe primul loc, la un punct de FCSB, care n-a jucat încă cu Iaşiul.

Până la finalul sezonului, CFR Cluj mai are de jucat în deplasare cu Astra şi acasă, cu Viitorul.

Meciul de la Cluj a fost arbitrat de Marius Avram.

Citiți și:  Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău după meci

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri