Premoniția Serenei. Ce-i spunea în urmă cu trei ani Simonei Halep

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas WTA Finals: Singapore 2014 - Day Seven
FOTO: Guliver/GettyImages

Fostul lider al tenisului mondial, Serena Williams, pare să fi avut intuiții bune în urmă cu trei ani în privința Simonei Halep. Atunci, la Turneul Campioanelor, cele două au fost adversare în finala câștigată în cele din urmă de sportiva americană.

Simona Halep a dezvăluit atunci unul dintre momentele plăcute de după finala cu Serena Williams. „Mi-a spus pe podium că vrea să facă o poză cu viitorul nr. 1 mondial şi că mama ei face poza. Mi s-a părut o glumă foarte frumoasă. Probabil se va întâmpla într-o zi, o să muncesc să ajung acolo, dar clasamentul nu e foarte important pentru mine, ci să câştig multe meciuri şi multe titluri”, declara, în octombrie 2014, Simona Halep (vezi video mai sus).

După trei ani, premoniția Serenei Williams s-a dovedit corectă. Simona Halep a devenit de luni nr.1 WTA.

De altfel, la sosirea în România, Simona Halep a ținut să vorbească despre Serena Williams. Ea a spus că a primit un mesaj de la jucătoarea americană, în care aceasta i-a scris cuvinte frumoase după ce a devenit pentru prima dată lider al ierarhiei WTA. „Un mesaj pe Instagram, personal şi deosebit, a fost de la Serena, nu mă aşteptam. Ştiam că este o persoană deosebită şi specială. Mesajul ei chiar m-a bucurat enorm. Poate cel mai important mesaj pe care l-am primit şi mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul să o felicit atunci când a născut, aşa că am făcut-o acum şi pot să spun că nu este doar cea mai bună jucătoare din lume, este şi un om deosebit", a declarat Halep, la aeroportul Optopeni, citată de News.ro.

Fostă ocupantă a locului 1 WTA mult timp, Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an. Ea va reveni în competiţii anul viitor.

Serena Williams și Ilie Năstase au avut un conflict din cauza unor acuze și remarci din partea fostului nr. 1 ATP, considerate rasiste. 

Serena Williams, un nou atac dur la adresa lui Ilie Năstase: E lipsit de clasă

Serena Williams, răspuns dur după comentariile cu tentă rasistă ale lui Ilie Năstase

Serena Williams explică de ce nu a trecut cu vederea declarațiile „rasiste și sexiste” ale lui Ilie Năstase

Ilie Năstase: Aduceţi-i aminte Serenei ce spunea tatăl ei despre Irina Spîrlea

Ilie Năstase, acuzații grave la adresa surorilor Williams

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri