Cristina Jura, directorul de marketing al Intact Group, audiat ca martor la DNA

Data publicării:
cristina jura

Cristina Jura, directorul de marketing al grupului Intact, a dat o declarație de martor procurorilor anticorupţie în această dimineață.

Așadar, continuă ancheta în dosarul în care Sorin Alexandrescu, directorul Intact, este urmărit penal pentru șantaj. El este cercetat în libertate după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, Tribunalul București a decis să anuleze mandatul de arestare emis pe numele său, însă să impună interdicția de a părăsi țara.

În următoarele zile vor fi citate mai multe persoane care să dea declarații despre contractul cu care Sorin Alexandrescu l-ar fi șantajat pe administratorul RCS&RDS, dar și alte persoane care au declarat în presă că au informații despre presupuse fapte de șantaj ce ar fi avut loc în trustul fondat de Dan Voiculescu.

Judecătoria Sectorului 1 a decis în data de 31 mai arestarea preventivă a lui Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group. Magistraţii au admis astfel propunerea procurorilor DNA de arestare a acestuia pentru 29 de zile. Sorin Alexandrescu a fost ridicat de procurorii anticorupţie şi dus la audieri, sub acuzaţia că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS. Miza ar fi fost ca victima să semneze un contract de retransmisie pentru mai multe posturi ce îi aparţin grupului.

Citiți și:

Tumultuoasa legătură între RCS&RDS și Antena Group

Promo care anunţa „o explozivă” anchetă jurnalistică, difuzat de Antena Group

Poziţia RCS&RDS faţă de ştirile referitoare la plângerea unuia dintre administratorii companiei la DNA

Camelia Voiculescu lasă activitatea Antena Group pe mâna angajaţilor

Inspectori ai Gărzii Financiare, anchetaţi de ANAF în cazul RCS&RDS - Antena Group 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri