Ciolacu nu mai vrea să negocieze cu Piedone: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă”

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu piedone
Premierul Marcel Ciolacu (FOTO: Inquam Photos / George Călin) și Cristian Popescu Piedone (FOTO: Inquam Photos/George Călin)

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, că nu mai negociază cu Cristian Popescu Piedone retragerea care să-i lase loc Gabrielei Firea în cursa pentru Capitală. Cel puțin la vedere, șeful PSD declară închise orice discuții cu candidatul pe care Nicușor Dan îl vede ca singura amenințare pentru el în alegerile locale. Tot joi, Piedone a spus răspicat că nu se va retrage din competiţia pentru București și că nu va negocia cu nimeni.

„Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele persoanale. Cu asta am încheiat”, a declarat Marcel Ciolacu, joi.

Înainte de afirmațiile liderului PSD, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de primar al Capitalei, a precizat din nou că nu se va retrage din competiţia pentru Primăria Generală a Bucureştiului şi că nu va negocia cu nimeni.

„Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje, porumbei călători... Şi este ultima dată când răspund la aceste întrebări... Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat şi nu sun pe nimeni. (...) Cred că sunt singurul candidat care, de la început până în prezent, şi până pe 9 iunie, mi-am ţinut verticalitatea. Ce am spus aia am făcut. Zvonurile de retragere sunt la bursa zvonurilor, aruncate de cancelariile şi zvonacii de partid, să îndoiască electoratul. Din păcate, s-au îndoit singuri şi electoratul astăzi este în faza de analiză”, a spus Piedone în fața jurnaliștilor.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că nu va face campanie electorală în Săptămâna Mare.

„Îi las pe contracandidaţii mei să facă campanie atunci când cerurile sunt deschise şi oamenii se roagă sau vor să fie fericiţi, să nu fie stresaţi. Şi probabil că o să recupereze un procent, două, trei, în spatele meu, că e păcat să câştig la o diferenţă atât de mare, astăzi”, a afirmat candidatul, potrivit Agerpres.

Liderul PUSL a precizat că vineri îşi va lansa programul politic - „Contractul lui Piedone cu bucureştenii” -, după care se va duce cu nepoţii şi copiii într-o mică vacanţă.

Cristian Popescu Piedone a fost prezent joi la depunerea candidaturii lui Vasile Negrilă (PUSL) la funcţia de primar al Sectorului 3.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri