Interlopul Sandu Geamănu și-a făcut cont pe Facebook și postează fotografii din închisoare

Data publicării:
geamanu

Nu ar fi reuşit fără să aibă un telefon mobil, la care nu avea dreptul, mai ales că este închis într-o unitate de maximă siguranţă. Administraţia Naţională a Penitenciarelor vrea să afle cum a făcut rost interlopul de un telefon mobil conectat la internet şi dacă nu cumva a primit ajutor din partea gardienilor. Sandu Geamănu a fost condamnat la închisoare pentru că a bătut până la moarte un bătrân din Capitală.

Împreună cu doi locotenenţi ai săi, interlopul a intrat în casa bărbatului, unde avea informaţii că există ascunşi 250.000 de lei.

Din imagini rezultă că atât Sandu Geamănu, cât şi ceilalţi deţinuţi cu care împarte celula şi-au improvizat, în cameră, o sală de forţă. În loc de haltere, aceştia se folosesc de o uşă scoasă din balamele, pe care se urcă un deţinut. Ceilalţi deţinuţi prind, pe rând, marginea acelei uşi şi fac repetări ca şi cum s-ar afla într-o veritabilă sală de fitness. Mai mult, din imagini reiese că, în timpul antrenamentelor, Sandu Geamănu poartă inclusiv mănuşi speciale, pentru a-şi proteja palmele.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri