Cu ușile închise. Guvernul a aprobat 568 de amendamente la proiectul descentralizării

Data publicării:
Victor Ponta cabinet sedinta de Guvern octombrie 2013 - gov.ro

ACTUALIZARE 14.50. Guvernul a aprobat 568 de amendamente la proiectul descentralizării, dintr-un total de 2.040 amendamente depuse de către parlamentari, majoritatea legate de forma proiectului, proceduri de tehnică legislativă şi erori materiale din anexe, a afirmat Mirel Palada, consilier al premierului pe comunicare.

El a susţinut că un singur amendament din totalul celor aprobate a intervenit pe fondul de lege, în ceea ce priveşte intabularea unor imobile, pentru ca ulterior să afirme că şi acesta este tot o "corectură pe formă".

"A fost, din discuţie, un singur amendament pe fond, pe fondul de lege. Este vorba despre un amendament ce făcea vorbire despre intabularea acestor imobile şi bunurilor care trebuiau trecute din proprietatea publică statului în proprietatea... a componentei centrale înspre administraţia locală. Erau nişte componente de procedură legislativă ce au trebuit să fie reglementate şi limpezite, pentru că era o forumulare aproximativă în cadrul acestui amendament. Deci, tot o corectură pe formă", a spus Palada.


La 13:30, când era programată să înceapă ședința specială pe amendamentele aduse la legea descentralizării, jurnaliștii erau prezenți în fața sălii de ședințe.

După câteva minute de așteptare, un membru al echipei de comunicare a anunțat că ședința se va ține cu ușile închise.

Potrivit acestuia, premierul va discuta cu presa la ora 15.00, când se duce în Parlament să prezinte proiectul de lege.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri