Numărul copiilor sirieni refugiați a ajuns la un milion. Povestea emoționantă a unuia dintre ei

Data publicării:
558583 10151827520704002 201588749 n

FOTO: Facebook

Aya, o fetiță de opt ani, este unul dintre cei un milion de copii, iar povestea ei este prezentată de UNICEF pe site-ul organizației.

„Zâmbetul ei e contagios. Este plină de energie, îi place să se joace și este talentată. Nu a mai fost de doi ani la școală și este dornică să învețe. În fiecare zi, Aya ia lecții de scris și citit de la sora sa mai mare, Essaf, într-un cort improvizat, din Bekaa Valley, Liban. Zona este plină de refugiați sirieni cărora le este casă de prea mult timp”, scriu cei de la UNICEF.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Îmi doresc să fiu doctor, ca să-i pot ajute pe copii”, este visul micuței Aya, care a mers pentru scurt timp la școală în Liban, dar a fost nevoită să o întrerupă. Cei 20 de dolari, prețul lunar al transportului, nu putea fi suportat de familia fetiței. Aya a rămas doar cu opțiunea de a sta acasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri