ACS Poli Timişoara: fără greşeli personale, cheia victoriei în meciul cu Dinamo

Data publicării:
sunda pr

Antrenorul bănăţenilor avertizează că dinamoviştii sunt mult mai organizaţi decât în tur, dar îşi doreşte cele trei puncte puse în joc. Pentru asta trebuie însă mai multă concentrare în joc. „Greşelile individuale ale unor jucători, personale. Sunt greşeli flagrante şi nu poţi lua puncte dacă faci greşeli de genul ăsta. Să fim concentraţi primele... 98 de minute", spune Aurel Şunda, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara.

Jucătorii cred că o victorie ar însemna linişte în vestiarul alb-negrilor, dar şi o apropiere a suporterilor de echipă. ”Este un meci foarte important pentru a avea în continuare linişte la echipă şi, sigur, dacă vom reuşi să câştigăm, la ultimul meci acasă, suporterii vor veni în număr mare la stadion", crede Adrian Poparadu.

În meciul cu Dinamo, Aurel Şunda se aşteaptă la pericole atât de la vârfurile alb-roşii, cât şi de la jucătorii din linia a doua sau chiar de la fundaşi: „Trebuie să fim atenţi pentru că orice adversar, aşa cum am mai spus, este un potenţial pericol. Dacă atacantul Ţucudean nu înscrie, oricine poate să înscrie. De la Matei până la Luchin".

În meciul cu Dinamo, de la ACS Poli Timişoara va lipsi de pe teren Ovidiu Petre, din cauza unei accidentări. Partida va avea loc vineri, de la ora 20,30.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri