Când joacă prost, face puncte, când joacă bine, pierde. ACS Poli Timișoara - Astra 1-2

Data publicării:
astra



De altfel, oaspeţii au dictat ritmul primei părţi, una în care Timişoara a contrat periculos în mai multe rânduri, totul culminând cu bara lui Poparadu. E drept că raportul ocaziilor a fost uşor favorabil echipei pregătite de Daniel Isăilă, care, la rândul ei, a lovit stâlpul porţii, prin Cristescu.

ACS Poli Timișoara a făcut uşor pasul înapoi în repriza secundă. Astra n-a aşteptat prea multe invitaţii şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 53. Enache n-a întâmpinat niciun fel de rezistenţă din partea lui Poparadu şi Bălace, a centrat cu lejeritate, iar Cristescu a îndeplinit o simplă formalitate,din interiorul careului mic, unul în care Nuno Claro ar fi trebuit să fie suveran.

Şunda a mutat rapid în dreptul mijlocaşilor laterali, unde i-a introdus pe Bărbuţ şi Nanu, apoi l-a aruncat în luptă şi pe Furtado, în locul lui Gorobsov. Golul a venit tot în poarta bănăţenilor. Alexandru Tudor a fluierat un fault la 20 de metri, după ce, la fel ca la rugby, a reactivat un avantaj nefructificat. Lovitura liberă a fost executată bine de Cristescu, iar mijlocaşul atingea cota 5 în dreptul realizărilor personale din campionat.

Numai două minute mai târziu, Astra a rămas în zece, după ce Laban a văzut al doilea galben. ACS Poli Timișoara a forţat şi a reuşit să înscrie în minutul 88, la prima ocazie serioasă din repriza a doua.

ACS Poli Timișoara pierde cu 1-2 şi riscă să reintre în hora retrogradării, pentru că, până la finalul anului mai are deplasări la Chiajna şi Dinamo şi meci pe teren propriu cu CFR Cluj.

Golurile și cele mai importante faze, şi pe digisport.ro.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Belu, Scutaru, Şeroni, Poparadu (Nanu '61) - Petre, Trandu - Popovici (Bărbuţ '61), Gorobsov (Furtado '70), Bălace - S. Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.

Astra Giurgiu: Coman - Măţel, Găman, A. Mureşan, Morais - Yahaya, Laban - Enache, Cristescu (Seto '90), William (Yoda '85) - Yazalde (Bukari '79). Antrenor: Daniel Isăilă.

Reporter: Ionuț Suciu
Video: www.digi24.ro
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri