Rugbiștii de la RCM Timișoara, pregătiri pentru finala Superligii: și-au aranjat... podoaba capilară

Data publicării:
rugbisti la coafor colaj prima



Johnny Sola ne mărturisește: ”E pentru distracţie! Dacă nu îmi place, revin la cum arătam înainte” Singurul jucător care a evoluat în selecţionata All Blacks, Sosene Anesi, a ales să apeleze la manichiuristă: ”E un meci special, dar am mai venit la salon când mă mai plictiseam. Dar de obicei îmi tai unghiile înainte de meci”.

rugbisti la coafor 01
rugbisti la coafor 01


Un frizer surpriză s-a dovedit Jack Umaga. Centrul echipei bănăţene i-a asigurat un nou look coechipierului Moala Viliami. ”Cam o dată pe săptămână, unul dintre jucători vine ca să îl tund, aşa că îl tund”, ne spune Jack Umaga. - Ai mai mulţi clienţi sau Willi (Viliami) e singurul? ” Am mai mulţi clienţi. Johnny (Sola), Ben (Tuiatua) şi Paula (Kinikinilau) apar de obicei”. Iar Moala Viliami îl completează: ”El e frizerul meu personal. În fiecare vineri mă tunde”.

rugbisti la coafor 01
rugbisti la coafor 01


Şi românii Lazăr, Conache şi Fântânaru au venit la coafor. Angajatele salonului au avut cel mai mult de lucru cu Johnny Rose şi cu a sa podoabă capilară. 

RCM Timişoara s-a alăturat, recent, marilor cluburi din lume prezentate suporterilor printr-un album oficial - cei mai reprezentativi jucători ai clubului au fost surprinși în imagini, atât în teren, cât şi în afara lui. CITEȘTE: Carte de vizită nouă, spectaculoasă, pentru RCM Timişoara: The Gordian Knot

RCM Timişoara s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala Superligii de rugby, după ce au trecut în penultimul act, de Farul Constanţa. Finala campionatului, RCM Timişoara - CSM Baia Mare, se joacă sâmbătă, de la ora 18,30, pe stadionul Arcul de triumf, din Bucureşti. CITEȘTE: RCM Timişoara, în finala Superligii de rugby

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri