Ciolacu: Doamna Firea știe să se lupte singură pentru ce își dorește și ce merită

Data publicării:
firea il saruta pe obraz pe ciolacu
Marcel Ciolacu a dat asigurări, la conferința de presă în care Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat drept candidat comun PSD-PNL pentru Primăria București, că nu s-a certat cu Gabriela Firea. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Marcel Ciolacu a dat asigurări, la conferința de presă în care Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat drept candidat comun PSD-PNL pentru Primăria București, că nu s-a certat cu Gabriela Firea şi că cele două partide fost de acord să facă o echipă şi să vină cu un program administrativ. El a adăugat că Gabriela Firea "știe să se lupte singură pentru ce își dorește și ce merită".

"Asta moștenim, un București fără program și fără perspectivă. Primarul general se laudă cu lucrurile și proiectele lăsate de Firea. Sunt convins că Firea ar fi început mai rapid lucrurile, având experiență administrativă. Am văzut entuziasmul lui Burduja și știința de a împinge lucrurile mai departe. 

Doctorul Cîrstoiu nu a stat cu mâna întinsă la Guvern, a făcut proiecte europene și a dezvoltat Spitalul Universitar. Am căutat împăreună soluția cea mai bună. Nu m-am certat cu Firea, nici cu Burduja. Amândoi au fost de acord să venim cu o echipă și un program administrativ. Nu vreau să-l văd pe domnul profesor după patru ani cum explică că nu s-a putut, că s-a certat cu primarii de sector. Sunt ferm convins că va veni și va prezenta cu echipa toate realizările și împreună cu primarii de sector. Asta cred că ne dorim cu toții și asta cred că este așteptarea românilor la adresa politicienilor după 30 de ani de așteptări", a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă i-a oferit Gabrielei Firea un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare sau dacă ea i-a solicitat acest lucru, Ciolacu a răspuns: "Vorbim despre o doamnă, nu pot spune că i-am oferit eu ceva Gabrielei Firea.

Firea, după cum ați văzut, știe să se lupte singură pentru ce își dorește și ce merită.

Gabriela Firea - și îi mulțumesc încă o dată - am stat cu toții la masă, inclusiv cu domnul doctor, și am decis că aceasta e varianta cea mai bună. România trebuie să intre cu o echipă într-o perioadă de construcție".

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri