Live

Orban: Am validat candidații PNL și USR-PLUS la primăriile de sector din București

Data publicării:
Foto: gov.ro

Conducerea PNL a validat sâmbătă înțelegerea unei colaborări cu USR-PLUS, fiind validați atât candidații PNL cât și candidații USR-PLUS la primăriile de sector din București.

Președintele PNL Ludovic Orban anunță că, totodată, s-a decis susținerea candidatului independent Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei.

„E foarte important că cele mai importante formațiuni de dreapta și-au dat mâna după negocieri destul de lungi și destul de complicate. Obiectivul nostru este de a elibera Bucureștiul de sub dominația PSD care a adus în București incompetență, haos administrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureștiul, corupție, birocrație și o calitate execrabilă a serviciilor publice”, a spus Orban, citat de Mediafax.

El s-a declarat convins că PNL împreună cu USR-PLUS vor câștiga alegerile locale din Capitală.

BPN al PNL a validat, de asemenea, toți candidații partidului pentru funcțiile de președinți de consilii județene și de primari de municipii reședință de județ.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Candidatul PNL a ajuns la eveniment pe motocicletă, aplaudat de liberali

Burduja intră în concediu fără plată la Ministerul Energiei

Burduja, despre șansele la Primăria Capitalei: Nu comentez sondaje. Pentru mine funcția nu este o miză în sine

Partenerii noștri