Live

Un craiovean întârzie validarea mandatului de primar al Olguţei Vasilescu

Data publicării:
Foto: gov.ro

Tribunalul Dolj a dat un nou termen, pentru miercuri, 4 noiembrie, în dosarul în care este judecată contestaţia mandatului de primar al Craiovei al Olguţei Vasilescu formulată de craioveanul Petru Becheru, după ce acesta a depus o nouă cerere de recuzare a completului, prima fiindu-i respinsă marţi.

În acelaşi timp, la Curtea de Apel Craiova se judecă cererea de strămutare a dosarului de la Tribunalul Dolj, dar şi cererea de suspendare a apelului la Tribunalul Dolj până când se va da o soluţie la cererea de strămutare, următoarele termene fiind pe 10 noiembrie şi, respectiv, pe 5 noiembrie.

Validarea mandatului de primar al Craiovei al Olguţei Vasilescu a fost contestată în instanţă de craioveanul Petru Becheru, pe motiv că „majoritatea absolută a craiovenilor nu o vor primar, în condiţiile în care peste 65% din voturile valabil exprimate au fost în favoarea altor candidaţi”.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Olguța Vasilescu spune că e „o idee bună” comasarea alegerilor: „A chema cetățenii la vot de patru ori într-un an e foarte complicat”

Olguța Vasilescu: Oricine ar ajunge în finala alegerilor prezidențiale cu George Simion va câștiga. Este exact ce s-a întâmplat în 2000

Olguța Vasilescu, despre candidatul PSD la Primăria Capitalei: „Gabi e nerăbdătoare, ea a fost anunțată deja”

Primarul Craiovei, după incendiul violent: „11 oameni sunt în grija noastră. Locuinţele lor sunt distruse complet”

Partenerii noștri