Live

VIDEO. Victoria lui Dominic Fritz la alegerile locale, sărbătorită în stradă, la Timișoara

Data publicării:
Sute de oameni s-au adunat în Piața Victoriei din Timișoara pentru a sărbători victoria lui Dominic Fritz.

Timișoara a înfăptuit o nouă revoluție, a spus Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, care este dat drept câștigător al alegerilor locale de duminică. Sute de oameni s-au adunat în Piața Victoriei din Timișoara pentru a sărbători.

De azi ștergem cuvintele 'nu se poate' din vocabularul Timișoarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bula noastră, pentru că nu mai suntem doar o bulă suntem o comunitate. O comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc! Timișoara astăzi a scris istorie, Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluție. Astăzi Timișoara încheiat definitiv perioada de tranziție de 30 de ani după căderea comunismului. E o onoare foarte mare pentru mine că m-ați ales primarul vostru, un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbeam niciun cuvânt în română, pentru prima dată ați scris istorie: ați ales pentru prima dată un primar care nu s-a născut în România, care nu are rude din România”, a spus Dominic Fritz.

Dominic Fritz este cetățean german, venit în România în 2003, și a candidat din partea USR PLUS la Primăria Timișoarei, potrivit Mediafax.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Partenerii noștri