VIDEO. Victoria lui Dominic Fritz la alegerile locale, sărbătorită în stradă, la Timișoara

Data publicării:
timisoara
Sute de oameni s-au adunat în Piața Victoriei din Timișoara pentru a sărbători victoria lui Dominic Fritz.

Timișoara a înfăptuit o nouă revoluție, a spus Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, care este dat drept câștigător al alegerilor locale de duminică. Sute de oameni s-au adunat în Piața Victoriei din Timișoara pentru a sărbători.

De azi ștergem cuvintele 'nu se poate' din vocabularul Timișoarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bula noastră, pentru că nu mai suntem doar o bulă suntem o comunitate. O comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc! Timișoara astăzi a scris istorie, Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluție. Astăzi Timișoara încheiat definitiv perioada de tranziție de 30 de ani după căderea comunismului. E o onoare foarte mare pentru mine că m-ați ales primarul vostru, un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbeam niciun cuvânt în română, pentru prima dată ați scris istorie: ați ales pentru prima dată un primar care nu s-a născut în România, care nu are rude din România”, a spus Dominic Fritz.

Dominic Fritz este cetățean german, venit în România în 2003, și a candidat din partea USR PLUS la Primăria Timișoarei, potrivit Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri