Live

Dan Barna candidează pentru un nou mandat de deputat de Sibiu și deschide lista USR-PLUS pentru Camera Deputaților

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Liderul USR, Dan Barna, candidează pentru un nou mandat de deputat la Sibiu, fiind primul pe lista USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Decizia a fost luată de membrii USR-PLUS din Sibiu care și-au desemnat candidații, sâmbătă. La Senat, lista candidaților este deschisă de Claudiu Mureșan. Alegerile parlamentare urmează să aibă loc în data de 6 decembrie.

Dan Barna este urmat pe listă de Marius Vulcan, Ioan Plesciuc și Cristian Vîlcu. La Senat, Claudiu Mureșan deschide lista de candidați, fiind urmat de Anca Mălaiu și Traian Belei.

„Mulţumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din aceşti patru ani şi pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluţia Bunei Guvernări, în Parlamentul României.

Colegii mei candidaţi pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni oneşti şi competenţi exact genul de persoane de care sibienii şi România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste şi competenţă Sibiul în legislativul naţional. Am foarte mare încredere în ei şi în înţelepciunea sibienilor de a ne susţine la această rundă de alegeri”, a declarat, potrivit comunicatului, copreşedintele USR PLUS Dan Barna.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Greblă: Peste 900 de români s-au înscris pentru a vota prin corespondență la prezidențiale și parlamentare. Sper să fie cât mai mulți

George Tuță, PNL Sector 1: Drulă să explice de ce o mai susține pe Armand, trimisă în judecată pentru infracțiuni cu fonduri europene

Pesediștii cer USR să o excludă pe Clotilde Armand din partid: Are toate atributele penalului în funcţii publice

Drulă acuză „dosare fake” și „hărțuieli politice” după ce Clotilde Armand a fost trimisă în judecată

Partenerii noștri