Live

Devin Ratray, fratele lui Kevin din seria "Singur acasă", a fost spitalizat "în stare critică"

Data actualizării: Data publicării:
Devin Ratray în 1992, în filmul "Singur acasă 2". Sursa foto: Profimedia Images

Actorul Devin Ratray, devenit faimos pentru rolul lui Buzz McCallister, fratele mai mare al lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin) din seria de succes "Singur acasă", a fost internat în spital "în stare critică", scrie New York Post.

Din cauza spitalizării, procesul în care acesta urmează să apară, în care este acuzat că și-a sugrumat și lovit prietena, a fost amânat.

Devin Ratray l-a interpretat pe Buzz McCallister în primele două filme ale seriei "Singur acasă".

În decembrie 2021, Ratray a fost acuzat că și-ar fi sugrumat prietena într-o cameră de hotel și ar fi lovit-o cu pumnul în față, după ce femeia l-ar fi mușcat de mână ca să scape.

Devin Ratray în 2014. Sursa foto: Profimedia Images

Avocatul lui Devin Ratray, Scott Adams, spune că intrarea în spital a fost din cauza unor probleme cardiace și actorul a fost internat la secția de Terapie Intensivă. O sursă apropiată de actor a declarat că Ratray a fost ulterior externat și se odihnește la domiciliu.

Selecția juriului în cazul lui Devin Ratray trebuia să înceapă luni, însă judecătorul a amânat procesul până luna viitoare din cauza spitalizării actorului.

Potrivit publicației The Blast, actorul este acuzat că a lovit-o pe prietena lui și i-a acoperit gura cu mâna în timp ce se certau. În plângerea depusă să poliție, femeia spune că l-a mușcat de mână ca să își elibereze gura și a reușit să "scape" ascunzându-se pe casa scărilor.

Într-un document depus în instanță, un detectiv din Oklahoma City a relatat că "în timp ce strangula victima, Ratray a spus: "Așa o să mori".

Actorul din "Singur acasă" neagă cele întâmplate.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Macaulay Culkin, actorul din „Singur Acasă”, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood

Devin Ratray, actorul care l-a jucat pe fratele lui Kevin în Singur Acasă, a fost arestat după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena

Casa aventurilor lui Kevin, de închiriat pe Airbnb. Cât costă să fii „Singur acasă”

Donald Trump ar putea fi tăiat din scena faimoasă din „Singur Acasă 2”. Macaulay Culkin este de acord

Partenerii noștri