Devin Ratray, fratele lui Kevin din seria "Singur acasă", a fost spitalizat "în stare critică"

Data actualizării: Data publicării:
Devin Ratray
Devin Ratray în 1992, în filmul "Singur acasă 2". Sursa foto: Profimedia Images

Actorul Devin Ratray, devenit faimos pentru rolul lui Buzz McCallister, fratele mai mare al lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin) din seria de succes "Singur acasă", a fost internat în spital "în stare critică", scrie New York Post.

Din cauza spitalizării, procesul în care acesta urmează să apară, în care este acuzat că și-a sugrumat și lovit prietena, a fost amânat.

Devin Ratray l-a interpretat pe Buzz McCallister în primele două filme ale seriei "Singur acasă".

În decembrie 2021, Ratray a fost acuzat că și-ar fi sugrumat prietena într-o cameră de hotel și ar fi lovit-o cu pumnul în față, după ce femeia l-ar fi mușcat de mână ca să scape.

profimedia-0191637665
Devin Ratray în 2014. Sursa foto: Profimedia Images

Avocatul lui Devin Ratray, Scott Adams, spune că intrarea în spital a fost din cauza unor probleme cardiace și actorul a fost internat la secția de Terapie Intensivă. O sursă apropiată de actor a declarat că Ratray a fost ulterior externat și se odihnește la domiciliu.

Selecția juriului în cazul lui Devin Ratray trebuia să înceapă luni, însă judecătorul a amânat procesul până luna viitoare din cauza spitalizării actorului.

Potrivit publicației The Blast, actorul este acuzat că a lovit-o pe prietena lui și i-a acoperit gura cu mâna în timp ce se certau. În plângerea depusă să poliție, femeia spune că l-a mușcat de mână ca să își elibereze gura și a reușit să "scape" ascunzându-se pe casa scărilor.

Într-un document depus în instanță, un detectiv din Oklahoma City a relatat că "în timp ce strangula victima, Ratray a spus: "Așa o să mori".

Actorul din "Singur acasă" neagă cele întâmplate.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri