Live

NSYNC înregistrează din nou în studio. Trupa revine după 22 de ani de la lansarea ultimului album

Data actualizării: Data publicării:
NSYNC: Joey Fatone, Lance Bass, Justin Timberlake, JC Chasez și Chris Kirkpatrick la MTV Video Music Awards 2023 / Sursa foto: Profimedia Images

Fanii boy band-ului iconic al anilor 2000, NSYNC, primesc o veste bună și, cumva, anticipată. După ce trupa a fost văzută la premiile MTV Video Music Awards în formulă completă, Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick s-au reunit pentru a înregistra din nou într-un studio, la mai bine de două decenii de la ultimul lor album, conform EFE, preluată de Agerpres.

"Când stelele se aliniază... i-am reunit pe fraţii mei în studio pentru a lucra la ceva distractiv şi energia a fost specială. "Better Place" va fi lansată pe 29 septembrie. Vă iubesc pe toţi", a scris Timberlake pe Instagram, alături de un video în care pot fi auzite fragmente din noua piesă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Dincolo de faptul că este vorba de reîntâlnirea membrilor trupei, care s-au despărţit oficial în 2007, melodia va face parte şi din repertoriul muzical al celui de-al treilea film din franciza "Trolls", a studioului DreamWorks Animation.

Filmul de animaţie pentru copii, "Trolls Band Together", regizat de Walt Dohrn şi Tim Heltz, va ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie, iar Justin Timberlake revine pentru a da voce personajului principal, Branch.

Zvonurile privind revenirea emblematicului "boy band", care a captivat tinerii din întreaga lume la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, vânzând peste 56 de milioane de discuri, s-au intensificat în special în ultimele zile.

Justin Timberlake, Joey Fatone, JC Chasez ies din clădirea Sony din New York, pe 13 septembrie 2023. Sursa foto: Profimedia Images

Mai exact, după ce cei cinci membri ai formaţiei au participat marţi la gala MTV Video Music Awards din New Jersey pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun videoclip pop, care a revenit piesei "Anti-Hero" a lui Taylor Swift.

Taylor Swift și NSYNC pe scena premiilor MTV Video Music Awards 2023. Sursa foto: Profimedia Images

Atunci când Taylor Swift a urcat pe scenă, se simțea că este emoţionată nu doar pentru premiul primit, ci şi de faptul că îi este înmânat de "băieții" de la NSYNC: "Am avut figurinele lor. (...) Ce se va întâmpla acum? Ei fac ceva şi trebuie să ştiu ce este. Ei sunt pop-ul personificat", a exclamat Swift.

Revenirea s-a confirmat la 22 de ani de la "Celebrity", ultimul album scos de ei şi care a făcut loc carierei solo a lui Timberlake cu proiectul "Justified", premiat cu Grammy.

De atunci, trupa nu mai colaborase, deşi s-a reunit în 2018 pentru a-şi celebra steaua de pe Hollywood Walk of Fame.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul, publicul a huiduit EBU

Scandal politic uriaș la Eurovision, înainte de finală. Reprezentanta Israelului a fost huiduită iar Olanda a fost exclusă

Câştigătoarea Eurovision Jamala spune că Ucraina "nu-şi poate permite" să boicoteze concursul

Celine Dion surprinde cu o apariție pe coperta Vogue și face dezvăluiri despre starea ei de sănătate

Partenerii noștri