Live

Video Mierla care imită sirena mașinilor de poliție. Pasărea trăiește într-un copac de lângă o secție din Marea Britanie

Data publicării:
Mierla care imită sirena mașinilor de poliție. Pasărea trăiește într-un copac de lângă o secție din UK. Sursa foto: captură video BBC

O mierlă a devenit vedetă în Marea Britanie, după ce a început să imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție. Pasărea a învățat melodia pe două tonuri, în timp ce stătea într-un copac de lângă sediul Poliţiei Rutiere din regiunea Thames Valley, informează BBC, citat de Agerpres.

Mierla trăiește în Bicester, o localitate din comitatul englez Oxfordshire. În timpul petrecut în copacul situat lângă sediul Poliţiei Rutiere, pasărea a învățat să imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție.

Interpretarea păsării a fost "atât de precisă", încât i-a făcut pe poliţiştii locali să creadă că maşinile lor s-au defectat, notează BBC.

Într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor britanici a dat asigurări că sunetul înregistrării video este "100% real şi că acesta nu reprezintă o păcăleală întârziată de 1 aprilie".

Mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale X, fostă Twitter, au reacţionat amuzaţi întrebându-se dacă pasărea nu face parte cumva dintr-o "ramură specială" sau dintr-o "echipă zburătoare" a Poliţiei britanice, mai scrie sursa citată.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Absolut ridicol". Scandal în Anglia, după decizia luată de Tottenham față de Drăgușin & Co: "Pură lăcomie!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul britanic al Apărării este „foarte îngrijorat” de partneriatul dintre Putin și Xi Jinping: „E o amenințare”

Rusia acuză Marea Britanie că e un „participant de facto” în războiul din Ucraina

Noua ofensivă a Rusiei în Ucraina ar trebui să fie „un apel de trezire la realitate”. Avertismentul unui ministru britanic

Aproape jumătate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mări

Partenerii noștri