Video Mierla care imită sirena mașinilor de poliție. Pasărea trăiește într-un copac de lângă o secție din Marea Britanie

Data publicării:
mierla care imita sirena de politie
Mierla care imită sirena mașinilor de poliție. Pasărea trăiește într-un copac de lângă o secție din UK. Sursa foto: captură video BBC

O mierlă a devenit vedetă în Marea Britanie, după ce a început să imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție. Pasărea a învățat melodia pe două tonuri, în timp ce stătea într-un copac de lângă sediul Poliţiei Rutiere din regiunea Thames Valley, informează BBC, citat de Agerpres.

Mierla trăiește în Bicester, o localitate din comitatul englez Oxfordshire. În timpul petrecut în copacul situat lângă sediul Poliţiei Rutiere, pasărea a învățat să imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție.

Interpretarea păsării a fost "atât de precisă", încât i-a făcut pe poliţiştii locali să creadă că maşinile lor s-au defectat, notează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor britanici a dat asigurări că sunetul înregistrării video este "100% real şi că acesta nu reprezintă o păcăleală întârziată de 1 aprilie".

Mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale X, fostă Twitter, au reacţionat amuzaţi întrebându-se dacă pasărea nu face parte cumva dintr-o "ramură specială" sau dintr-o "echipă zburătoare" a Poliţiei britanice, mai scrie sursa citată.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri