Sănătatea în bucate. Gastronomia românească de acum 100 de ani
În ediția specială „Sănătatea în bucate” de 1 decembrie îl avem invitat pe jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
O melodie de propagandă lansată de Kim Jong Un a devenit virală pe TikTok
Un avion rusesc și unul american, filmate deasupra Strâmtorii Bering
Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Sibiu-Cluj
Un român ascuns în Italia a fost dat de gol de soție
Dezastru în Europa, unde sunt coduri portocalii de furtuni
Geoană, despre anunțurile lui Macron
Ambasadorul Canadei: România nu trebuie să se considere o țară mică în fața unei amenințări mari
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 3 mai
Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja
De ziua noastră sărbătorim cu reţete inedite ale boierimii româneşti, de la 1918. Deschidem cele mai vechi cărţi de bucate şi intrăm în istoria culinară alături de jurnalistul gastronomic Cosmin Dragomir.
Aflăm că bucătăria românească înseamnă mult mai mult decât clasicele sarmale sau fasole cu ciolan şi alegem trei reţete inedite de supă, care vă vor surprinde cu siguranţă.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News