Sănătatea în bucate. Ruladă de miel cu leurdă şi urzici proaspete
Noua bucătărie românească este un curent din ce în ce mai popular în gastronomia noastră. Ingredientele locale, de sezon, devin adevărate vedete în reţete cu tradiţie, dar reinterpretate şi adaptate gusturilor moderne.
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 2 mai
Ce s-a descoperit la analize
Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România
Când poate fi periculos postul negru
20% dintre tinerii români nici nu învață, nici nu muncesc
Cele mai ciudate tradiții în jurul lumii de Paște
Violențe în campusuri din SUA
Scandal după ce un restaurant le-a cerut părinților să nu-și lase copiii să alerge printre mese
Intervenție dramatică a mascaților
Bucătarul şef al anului 2018, Chef Alex Petricean, ne arată faţa noii culturi culinare româneşti, alături de Marius Tudosiei. Dacă vă place cum sună ruladă de miel cu leurdă şi urzici proaspete, nu rataţi întalnirea de duminică, de la 12:30, la Sănătatea în bucate!
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News