Live

Kylie Jenner, la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”, la 20 de ani

Data publicării:

Vedeta americană de reality-show şi deţinătoarea unei game de produse cosmetice Kylie Jenner este la un pas să devină cea mai tânără miliardară ''autorealizată'', ea confruntându-se totodată cu numeroase voci critice care susţin că succesul său s-ar datora de fapt mediului privilegiat din care provine, informează joi DPA.

FOTO; Shutterstock


Starleta în vârstă de 20 de ani deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari, potrivit unui articol publicat de Forbes miercuri cu puţin timp înainte de ieşirea pe piaţă a ediţiei din august a revistei care o are pe prima pagină pe Jenner, potrivit Agerpres.

"La fel ca (sora ei vitregă) Kardashian West, ea s-a folosit bunurile sale pentru a câştiga atât faimă cât şi bani. Însă, în timp ce sora ei este mai bine cunoscută pentru prima, Jenner s-a dovedit a fi adepta celei din urmă'', se arată în articol.

În 2016, Jenner a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

''Uau. Nu-mi vine să cred că public prima mea copertă Forbes'', a scris Jenner miercuri pe Instagram, vedeta adăugând mesajului o poză cu prima pagină a revistei. ''Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!'', a adăugat starleta americană.

Alţi utilizatori ai rețelei de socializare s-au grăbit să critice utilizarea cuvântului ''autorealizată'' amintind că vedeta provine dintr-un mediu privilegiat.

''Autorealizat înseamnă să reuşeşti în viaţă neajutat'', a notat pe Twitter Dictionary.com.

''Autorealizată? Pe bune? Este uşor să devii miliardar când părinţii tăi sunt milionari... Se numeşte avere transmisă de la o generaţie la alta şi nepotism'', a scris pe Twitter Shelby Ivey Christie, media manager în cadrul L'Oreal Luxe.

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Forbes: Oligarhii ruşi s-au îmbogăţit anul trecut cu 72 de miliarde de dolari

Cine sunt cei mai bogați oameni de pe Pământ. Elon Musk ocupă primul loc în clasamentul Forbes

Oligarhii lui Putin s-au îmbogăţit cu 152 de miliarde de dolari anul trecut. Cine sunt cei mai bogați ruși (Forbes)

Un zbor cu avionul privat de numai 17 minute? Cine sunt superbogații cu „dispreț absolut pentru planetă”

Partenerii noștri