Live

„Coronavirus Rhapsody”, parodia după „Bohemian Rhapsody”, a devenit virală pe internet

Data publicării:

Doi americani au compus o parodie după hitul Queen „Bohemian Rhapsody” având ca temă coronavirusul. Unii internauţi au fost de părere că unele versuri sunt dure. Cu toate acestea, piesa "Coronavirus Rhapsody" a devenit virală pe internet, având peste 3,86 milioane de vizualizări pe YouTube, relatează Mediafax.

Iniţial, actorul de stand-up comedy Dana Jay Bein, din Cambridge, Massachusetts, a recompus versurile hitului rock lansat în 1975. Apoi a adăugat vocea uimitoare a lui Adrian Grimes.

„Este febră? / Este doar alergie? / Prins în autoizolare / Fără să scapi de familie”, sunt versurile cu care începe parodia.

Piesa vorbeşte despre măsurile de precauţie care trebuie să fie luate în timpul pandemiei: „Nu-ţi atinge ochii/ Dezinfectează repede / Sunt doar un tip amărât / Fără măsuri de securitate la locul de muncă / Pentru că se răspândeşte repede/ Deşi mă spăl pe mâini”.

Cântecul mai vorbeşte despre distanţare socială, curba de creştere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, pierderea slujbelor, panica provocată de lipsa hârtiei igienice etc.

Piesa, publicată pe YouTube pe 22 martie, a fost vizualizată până în prezent de 3,86 de milioane de ori.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri