Live

Filmul SF care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Data publicării:

Lungmetrajul SF „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, regizat de Peyton Reed, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 927.229 de lei, scrie News.ro.

Filmul Disney - Marvel Studios, cu Paul Rudd şi Evangeline Lilly în rolurile principale, a depăşit cu peste 400.000 de lei weekendul de debut al primei pelicule a francizei, lansată în 2015, potrivit Cinemagia.

La nivel internaţional, lungmetrajul a generat încasări de 85,8 milioane de dolari, cărora li se adaugă 75,8 milioane de dolari, încasări înregistrate în box office-ul nord-american.

Comedia „Tag”, cu Ed Helms, Jeremy Renner, Jon Hamm şi Hannibal Buress în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 363.780 de lei şi 17.378 de spectatori.

Filmul „Ocean's 8: Jaf cu clasă”, care a petrecut două săptămâni pe primul loc în top, a coborât, după al treilea weekend de la premieră, pe poziţia a treia. Lungmetrajul cu Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter şi Cate Blanchett în distribuţie a fost vizionat de 12.137 de spectatori şi a generat încasări de 263.308 lei.

Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom” a coborât, după al cincilea weekend de la premieră, două locuri, până pe patru, după ce a generat încasări de 203.816 lei şi a fost vizionat de 9.168 de spectatori.

Tot două locuri a coborât în top şi „Sicario 2: Soldado”, cu Josh Brolin, Benicio Del Toro şi Matthew Modine în distribuţie. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 132.180 de lei şi a fost vizionat de 5.967 de spectatori.

Drama biografică „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar/ Loving Pablo”, regizată de Fernando León de Aranoa, cu Javier Bardem şi Penélope Cruz în rolurile principale, s-a clasat, după patru săptămâni de la premieră, pe locul al şaselea, în coborâre două poziţii. Filmul a generat încasări de 110.869 de lei şi a fost vizionat de 4.938 de spectatori.

Animaţia „Prinţul fermecător/ Charming” a coborât şi ea două locuri în top, după al patrulea weekend de la premieră, până pe şapte, după ce a generat încasări de 100.735 de lei şi a fost vizionată de 5.233 de spectatori.

Comedia „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs” a coborât, după al şaptelea weekend de la lansarea pe marile ecrane româneşti, până pe opt, după ce a generat încasări de 67.845 de lei şi a fost vizionată de 3.683 de spectatori.

După opt săptămâni de la premieră, „Deadpool 2”, cu Ryan Reynolds în rol principal, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre două poziţii, după ce a generat încasări de 47.022 de lei şi a fost vizionat de 2.167 de spectatori.

Filmul de acţiune „Taxi 5”, regizat de Franck Gastambide, este cel care ocupă poziţia a zecea în box office-ul românesc, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 42.158 de lei şi a fost vizionat de 1.932 de spectatori.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Rebel Moon” e o imensă salată SF. S-ar putea numi „Un fel de personaje din Harap-Alb se luptă cu niște naziști spațiali”

Medicamente cu efecte secundare, salvatorii Universului și un pokémon detectiv – producțiile SF ale lunii iulie!

VIDEO. Primul trailer din „Dune”, vizionat de o jumătate de milion de oameni în prima oră după lansare

Primele imagini de la filmările superproducţiei SF „Dune”. Când va fi premiera

Partenerii noștri