Live

Spielberg, criticat pentru că a dăruit regizorilor nominalizaţi la Oscar coşuri cu şampanie şi caviar

Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Andrew Bernstein, preşedintele Asociaţiei pentru protecţia animalelor (PETA), l-a criticat pe Steven Spielberg pentru a le fi dăruit regizorilor, nominalizaţi la cea de-a 90-a ediţie a premiilor Oscar, coşuri cu şampanie şi caviar, relatează vineri EFE.

Revista The Hollywood Reporter a dezvăluit că Spielberg, al cărui film 'The Post' a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film şi cea mai bună actriţă (Meryl Streep), a trimis coşuri cu şampanie şi caviar realizatorilor Guillermo del Toro, Christopher Nolan, Greta Gerwig, Jordan Peele şi Paul Thomas Anderson, nominalizaţi la categoria cel mai bun regizor, scrie Agerpres.

"Caviarul nostru preferat este cel vegan, sustenabil, şi care nu presupune cruzime faţă de animale", i-a scris Bernstein într-o notă adresată lui Spielberg.

"Este singurul pe care l-ar aproba E.T. şi BFG", adaugă preşedintele PETA, făcând aluzie la două celebre personaje fantastice care apar în filmele lui Spielberg.

El a profitat de asemenea de ocazie pentru a-i recomanda lui Spielberg să încerce caviarul vegan numit 'Cavi-art'.

Mâncarea vegan este, potrivit asociaţiei, cel mai bun mod de a ţine departe afecţiunile cardiovasculare, diabetul sau cancerul.

Pe de altă parte, Bernstein a precizat că actualele cunoştinţe privind tratamentul rezervat animalelor în industria alimentaţiei a făcut din "consumul de carne şi produse lactate un lucru ce ţine de perioada Jurasicului, referindu-se ironic la titlul unui alt film al lui Steven Spielberg, ('Jurassic Park').

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham de la Paris a fost întreruptă de activiştii Peta

150 de pisici au fost lăsate să moară în deșertul din Emiratele Arabe Unite

Cum s-au întâlnit Barack Obama, Steven Spielberg şi Bruce Springsteen într-un restaurant din Barcelona

Steven Spielberg, marcat și după 40 de ani de masacrarea rechinilor albi după filmul său, "Fălci". "Regret foarte, foarte mult"

Partenerii noștri