Live

"Am crezut că fiul meu este băiat, dar este fată..." Charlize Theron a explicat de ce-și îmbracă fiul în rochii

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Hepta

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat că îşi creşte primul copil ca fată după ce îl prezentase iniţial ca băiat, relatează vineri Press Association. Cresc ''două fete frumoase'', a declarat recent Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani.

Vedeta de la Hollywood a explicat că Jackson, în vârstă de şapte ani - unul dintre cei doi copii adoptaţi de actriţă - avea trei ani când i-a spus: ''Eu nu sunt un băiat!''. 

"Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată...", a mărturisit actriţa, potrivit Daily Mail. ''Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: 'Eu nu sunt un băiat!''', a adăugat vedeta.

''Aşa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru'', a spus actriţa, citată de Agerpres.

''Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejaţi'', a adăugat vedeta.

Theron, cunoscută în special pentru rolurile interpretate în filme precum ''The Devil's Advocate'' şi ''Mighty Joe Young'', i-a adoptat pe Jackson - în 2012 - şi pe August, trei ani mai târziu.

Aceasta nu este prima dată când Theron a declarat că are de fapt două fiice. Anul trecut, în luna decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan din ''Black Panther'' că are ''două fetiţe frumoase, de culoare, afroamericane''.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vedetele de la Hollywood s-au costumat de Halloween

Actrița Kristen Stewart, cunoscută din seria „Twilight”, s-a logodit cu partenera sa de viață

Daniel Craig are propria stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

Charlize Theron a povestit despre momentul în care mama ei l-a omorât pe tatăl actriței

Partenerii noștri