Live

Dezvăluiri neașteptate în cazul actorului de la Hollywood bătut cu bestialitate pe stradă. Bărbatul și-ar fi înscenat atacul

Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Actorul Jussie Smollett, cunoscut pentru rolul din serialul „Empire”, a reclamat, la începutul lunii, că a fost victima unui atac brutal și că agresorii i-ar fi legat o funie de gât și l-ar fi lovit în repetate rânduri. Însă noi informații descoperite de poliția din Chicago indică faptul că actorul ar fi înscenat totul și i-ar fi plătit pe agresori, relatează CNN.

Jussie Smollett a negat, într-un comunicat de presă, că el ar fi orchestrat atacul. Cei doi suspecți au fost arestați miercuri, însă eliberați vineri, după ce poliția din Chicago a anunțat noi descoperiri în acest caz.

Bârbații, doi frați, sunt dispuși să coopereze cu anchetatorii și le-ar fi spus acestora că actorul i-a plătit pentru a înscena atacul.

Jussie Smollet a declarat că a fost victima unui atac brutal pe 29 ianuarie, când doi bărbați au început să strige insulte homofobe și rasiste, apoi i-au legat o funie de gât, au turnat pe el o substanță necunoscută și l-au bătut.

„Din postura de victimă care a cooperat cu poliția în această investigație, Jussie Smollett este înfuriat și devastat de relatările recente conform cărora i-ar fi cunoscut pe atacatori și că ar fi fost implicat în înscenarea unei agresiuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al actorului.

Jussie Smollett spune că cei care l-au atacat au făcut referire și la sloganul de campanie electorală al lui Donald Trump, „Make America Great Again”.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Care e starea lui Florin Piersic, după operație. El a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, familia a cerut discreție

Orfelinatele groazei din anii '90 n-au dispărut. Un tânăr a fost ținut legat un an și jumătate, șefii centrului susțin că l-au protejat

Un bărbat din Craiova, arestat după ce a încălcat un ordin de protecție. A fost acasă la fosta lui soție și a bătut-o

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Partenerii noștri