Atac brutal asupra unui actor cunoscut de la Hollywood. Agresorii i-au legat o funie de gât

Data publicării:
Actorul Jussie Smollett
Foto: Guliver/Getty Images

Poliția din SUA a făcut publice imaginile cu suspecții atacului brutal asupra unui actor gay. Jussie Smollett, cunoscut pentru rolul din serialul „Empire”, a fost atacat de doi bărbați, în Chicago, scrie BBC News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi agresori l-au lovit cu brutalitate pe actor, apoi au turnat o substanță necunoscută pe el și l-au legat de gât cu o funie. Suspecții l-au abuzat fizic și verbal, strigându-i lozinci rasiste și homofobe, a declarat poliția. 

Jussie Smollett spune că cei care l-au atacat au făcut referire și la sloganul de campanie electorală al lui Donald Trump, „Make America Great Again”. 

Actorul Jussie Smollett
Foto: Guliver/Getty Images

Poliția din Chicago spune că încă nu are un videoclip de pe camerele de supraveghere cu momentul în care actorul a fost atacat, dar că încearcă să găsească imaginile. 

Actorul se recuperează după atac, iar agentul său a dat o declarație de presă din partea familiei acestuia: „Iubitul nostru fiu și frate, Jessie, a fost victima unui atac violent și neprovocat. A fost un atac rasist și homofob, nu încape îndoială.”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri