Live

Motivul pentru care vedetele îşi blochează conturile de Facebook. Kim Kardashian și Leonardo DiCaprio s-au alăturat protestului

Data publicării:
Foto: GettyImages

Kim Kardashian se alătură mişcării #StopProfitForHate, alături de alte celebrităţi, și îşi va îngheţa conturile de Facebook şi Instagram, pentru 24 de ore. Campania vrea să atragă atenţia Facebook să oprească dezinformarea în mediul online, relatează Mediafax.

Kim Kardashian îşi opreşte, miercuri, conturile de Facebook şi Instagram pentru 24 de ore. Vedeta se alătură altor celebrităţi, precum Demi Lovato, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Jennifer Lawrence, în campania #StopProfitForHate și își invită și fanii să facă acelaşi lucru.

Acţiunea vine ca formă de protest împotriva răspândirii ştirilor false. Campania face apel la Facebook să ia atitudine, să oprească rasismul, violenţa şi ura pe platforma de socializare.

„Îmi place că mă pot conecta direct cu voi prin Instagram şi Facebook, dar nu pot să stau şi să rămân tăcută în timp ce aceste platforme continuă să permită răspândirea urii, propagandei şi dezinformării”, spus Kim Kardashian.

Facebook a spus că se va alia cu grupuri pentru drepturi civile, pentru a găsi instrumente pentru a lupta cu dezinformarea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Proprietarul chinez al TikTok sfidează SUA și anunță că nu are de gând să vândă aplicația. Guvernul american vrea să o interzică total

Senatul american a adoptat legea prin care TikTok va putea fi interzis total în SUA

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

Martin Scorsese pregăteşte un film biografic despre Frank Sinatra și vrea ca Leonardo DiCaprio să-l interpreteze pe cântăreț

Partenerii noștri