Live

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Noul soţ, un nume cunoscut de la Hollywood

Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Actriţa canadiană Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Noul soț al vedetei este Jon Peters, producător de film de la Hollywood, cu care a mai avut o relaţie acum trei decenii şi pe care l-a reîntâlnit recent.

Pamela Anderson, 52 de ani, şi Jon Peters, 74 de ani, s-au căsătorit săptămâna aceasta la Malibu, într-o ceremonie restrânsă, la care au participat cei doi fii ai Pamelei Anderson, Brandon şi Dylan, fosta soţie a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, şi fiicele lor, Caleigh şi Skye, relatează Sky News, care citează The Hollywood Reporter.

Jon Peters, FOTO: Guliver/ Getty Images

Jon, care a produs filmul de Oscar de anul trecut - „A star is born” -, este cel care a confirmat pentru The Hollywood Reporter căsătoria şi a mărturisit că și-a dorit asta încă de acum trei decenii, când a cunoscut-o pe Pamela.

Jon Peters, producătorul care se află în spatele unor filme celebre, între care „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” şi „Batman Returns”, a întânit-o pe Pamela la mijlocul anilor '80, la o petrecere Playboy.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, în vârstă de 23 de ani, şi Dylan, în vârstă de 22 de ani - cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee, cu care a fost căsătorită între anii 1995 - 1998. A mai fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock, în perioada 2006 - 2007, şi cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, între anii 2007 - 2008 şi 2014 - 2015.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum Oameni pentru Tratarea în mod Etic a Animalelor (PETA).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au divorțat după 13 ani de căsătorie

False măicuțe se promovează pe internet și cer bani pentru dezlegări de blesteme, rezolvarea adicțiilor și ajutor la căsătorie

Usher s-a căsătorit în secret după show-ul de la Super Bowl

Mai puțini copii născuți în decembrie 2023 faţă de noiembrie 2023. România înregistrează spor natural negativ

Partenerii noștri