Live

R. Kelly, eliberat după ce a pledat nevinovat la acuzațiile de agresiuni sexuale. Cântărețul a plătit 10% din cauțiunea de 1 milion de dolari

Data publicării:
Foto: Agerpres

Rapperul R. Kelly a fost eliberat pe cauţiune luni seară, după ce a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiuni sexuale asupra a patru femei, dintre care trei minore, potrivit Agerpres, care citează AFP.

Foto: Agerpres

Când a părăsit arestul, după trei zile de detenţie, vedeta R&B s-a îndreptat spre un vehicul negru, fără să facă nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi.

Artistul a compărut luni dimineaţă în faţa unui tribunal din Chicago, statul Illinois, alături de un avocat care a pledat în numele cântăreţului. Kelly avea mâinile încătuşate la spate şi purta uniformă portocalie de deţinut.

Poliţia din comitatul Cook, regiune din care face parte oraşul Chicago, a precizat în cursul după-amiezii pentru AFP că artistul urmează să fie pus în libertate după ce a plătit 100.000 de dolari reprezentând 10% din cauţiunea stabilită la un milion de dolari.

Următoarea audiere va avea loc la 22 martie.

Pe numele său adevărat Robert Sylvester Kelly, rapperul în vârstă de 52 de ani a fost reţinut vineri seară, după ce s-a predat forţelor de ordine.

Justiţia din Chicago a demarat o anchetă după difuzarea, la începutul lui ianuarie, pe postul de televiziune Lifetime, a documentarului „Surviving R. Kelly”, care a atras după sine apariţia mai multor mărturii despre „abuzuri sexuale, mentale şi fizice”, care ar fi fost săvârşite de cântăreţ.

Avocatul artistului, Steve Greenberg, a reafirmat în faţa persoanelor prezente la audiere că rapperul neagă acuzaţiile şi că susţine că ”nu a făcut nimic rău”.

Împotriva cântăreţului au fost formulate 10 capete de acuzare, fiecare pasibil de închisoare cuprinsă între trei şi şapte ani, care vizează agresiuni săvârşite în perioada 1998-2010 asupra celor patru victime prezumate.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Doi soți români au fost arestați în Italia după ce poliția a văzut filmările din telefonul femeii

"Acest animal merge prin școli". Un pedofil rus întors de pe frontul din Ucraina e chemat să îi învețe pe copii despre patriotism

Vaticanul obligă încă un episcop polonez care a protejat preoți pedofili să demisioneze

Partenerii noștri