Live

Ronnie Wood, după lupta împotriva cancerului: Mi-au spus să mă bucur de viaţă

Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Ronnie Wood, chitarist al trupei The Rolling Stones, a anunţat că s-a vindecat de cancerul care îi afectase plămânul stâng, scrie NME. El a declarat pentru Metro: „Timp de trei luni am fost la controale. Totul e curat şi mi-au spus să merg să mă bucur de viaţă”, scrie News.ro.

„Din fericire”, a mai spus el, „cancerul a fost localizat în plămânul stâng şi am avut suficient noroc să fie eliminat de acolo. Nu a existat în altă parte a corpului, aşa că nu a fost necesară chimioterapia”.

El a primit diagnosticul în luna mai 2017 şi a fost operat de cinci ori. În urma operaţiilor, i-a fost îndepărtată o parte din plămân. 

Ronald David Wood, născut pe 1 iunie 1947, în Hillingdon (Anglia), este chitarist şi compozitor. Şi-a început cariera de chitarist ca membru al trupei The Birds, în 1964. A devenit cunoscut ca parte a formaţiei Faces, din care făcea parte şi Rod Stewart, şi a Jeff Beck Group. În 1975, el s-a alăturat formaţiei The Rolling Stones, la invitaţia prietenului său Keith Richards, după plecarea lui Mick Taylor din trupă. Primul album al grupului la înregistrarea căruia a participat Wood este „Black and Blue” (1976).

Pe lângă materialele de studio şi turneele realizate cu The Rolling Stones, Ronnie Wood a lansat şapte albume solo, cel mai recent - „I Feel Like Playing” - datând din 2010.

Ca membru al grupului The Rolling Stones, el a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989, iar a doua oară, ca membru al Faces, în aprilie 2012.

The Rolling Stones va întreprinde, în perioada 17 mai - 8 iulie, un turneu european, care va cuprinde 13 concerte.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Emoție pură! Nadal a fost eliminat și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trupa The Rolling Stones a transmis indicii despre noul album într-un mod inedit. Doar fanii și-au dat seama despre ce e vorba

The Rolling Stones înregistrează un nou album, iar o piesă va fi cântată împreună cu Paul McCartney

Mick Jagger are Covid-19. Concertul Rolling Stones din Amsterdam a fost anulat

Mick Jagger a intrat într-un bar plin de fani care-şi luaseră bilet la un concert The Rolling Stones. Nimeni nu l-a recunoscut

Partenerii noștri