Live

HARTĂ Alertă de vreme rea: Vânt puternic în mai multe zone din țară, rafalele depășesc 90 de km/h. Cum va fi vremea în Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
Alertă de vreme rea. Foto: Shutterstock

Meteorologii au emis, vineri dimineață, o avertizare Cod galben de vânt pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabilă până la ora 18:00. Rafalele vor depăși 90 de km/h în Carpații Orientali.

Sursă: meteoromania.ro

Vineri, până la ora 21.00, conform ANM, „temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte rafalele vor depăşi 60...70 km/h”

O atenţionare meteorologică cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până vineri la ora 18.00, a fost emisă pentru mai multe regiune.

„Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul şi sud-estul Transilvaniei cu viteze în general de 55...65 km/h, iar în Carpaţii Orientali, la altitudini mari rafalele vor depăşi 90 km/h”, transmite ANM.

Vremea în București

„Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat (rafale în jurul a 40 de km/h). Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade”, transmit meteorologii.

 

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

HARTĂ Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi torențiale. Zonele vizate de avertizare

Grindină în Sinaia și inundații în județul Iași. Pompierii au intervenit pentru a îndepărta apa de pe DN1

Pericol de inundații în mai multe județe din țară. Au fost emise avertizări cod galben de viituri

Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în țară: Trei mașini au fost luate de ape în Prahova. Au fost trimise mesaje RO-Alert

Partenerii noștri