HARTĂ Alertă de vreme rea: Vânt puternic în mai multe zone din țară, rafalele depășesc 90 de km/h. Cum va fi vremea în Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu o umbrela intoarsa de vant
Alertă de vreme rea în mai multe zone din țară. Foto: Shutterstock

Meteorologii au emis, vineri dimineață, o avertizare Cod galben de vânt pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabilă până la ora 18:00. Rafalele vor depăși 90 de km/h în Carpații Orientali.

vreme rea
Sursă: meteoromania.ro

Vineri, până la ora 21.00, conform ANM, „temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte rafalele vor depăşi 60...70 km/h”

O atenţionare meteorologică cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până vineri la ora 18.00, a fost emisă pentru mai multe regiune.

„Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul şi sud-estul Transilvaniei cu viteze în general de 55...65 km/h, iar în Carpaţii Orientali, la altitudini mari rafalele vor depăşi 90 km/h”, transmite ANM.

Vremea în București

„Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat (rafale în jurul a 40 de km/h). Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade”, transmit meteorologii.

 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri