Live

Dăncilă, editorialist în Jerusalem Post. CTP: A văzut-o pe Firea dansând Jerusalema

Data actualizării: Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 posibila legătură dintre postarea în engleză a Gabrielei Firea în care se referea că încă e la primărie și îi „place asta”, și postura de „editorialist” în limba engleză, în Jerusalem Post, a fostului premier Viorica Dăncilă. „Vă rog să o chemați la Digi24 să citească în direct articolul ăla!”, i-a spus gazetarul lui Claudiu Pândaru, realizatorul emisiunii „Cap limpede”. Dăncilă a semnat zilele trecute un editorial în Jerusalem Post, în care susține regândirea strategiei UE în relația cu Rusia.

„Uitați-vă la imagine! Acolo este un birou gol, nu e nimic pe masa aia... Nu se lucrează în acel birou, nu se lucrează nimic. Cum, de altfel, doamna Firea nu a lucrat nimic de când s-au terminat alegerile. Și vine zâmbind, aș spune chiar rânjind, și ne comunică stilul dânsei, în limba engleză... Oare de ce în limba engleză? Probabil că s-a consultat cu doamna Dăncilă, editorialist (în limba engleză – n.red.) la «Jerusalema». Că doamna Firea dansa Jerusalema acasă, și probabil doamna Dăncilă a văzut-o cu Jerusalema și a scris la Jerusalem Post un editorial”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Știți ce vă rog? Doamna Dăncilă ar trebui invitată de postul Digi24, că a mai făcut-o și după ce nu a mai fost premier... S-o mai cheme o dată aici. Și știți ce să facă? Să citească articolul ăla”, a mai spus gazetarul.

„Să citească în direct articolul pe care l-a scris!”, a subliniat CTP.

Viorica Dăncilă, editorialist în Jerusalem Post: Europa are nevoie de o nouă relație cu Rusia

Fostul premier Viorica Dăncilă a semnat un editorial publicat în Jerusalem Post, în limba engleză, în care susține regândirea strategiei UE în relația cu Rusia. „Europa trebuie să ia în considerare o nouă dinamică cu Rusia, altfel vom continua să repetăm aceleași greșeli”, arată textul.

 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri