Live

Aglomerație la frontieră. Camioanele așteaptă cinci ore ca să treacă în Ungaria prin Borș

Data actualizării: Data publicării:

E aglomerație, în această dimineață, la punctele de frontieră de la granița de vest. Sunt cozi de tiruri care se întind pe kilometri întregi după ce aseară a fost ridicată restricţia de circulație în Ungaria.

Timpul de aşteptare în Vama Borş este acum de 300 de minute. De aseară, de la ora 23, până dimineață, au trecut prin punctul de frontieră 850 de camioane. Se lucrează pe trei artere la ieşirea din țară și două pe sensul de intrare, iar poliţiştii de frontieră au anunţat că, dacă va fi nevoie, se vor suplimenta arterele.

Cel mai mare timp de aşteptare se înregistrează, potrivit aplicației online a Poliției de Frontieră, la Vama Petea, 360 de minute.

Restricția de circulație în Ungaria a fost aplicată camioanelor mai grele de 7,5 tone de luni, de la ora 23, până aseară la ora 23. În țara vecină, 23 octombrie a fost zi de sărbătoare națională.

Editor web: Adrian Laboș

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ungaria a respins rezoluția Consiliului Europei care sprijină formula de pace a Ucrainei: „Avem nevoie de negocieri de pace reale”

Viktor Orban susține că Robert Fico „se zbate între viaţă şi moarte”: „Am fi avut mare nevoie acum de el şi de o Slovacie pro-pace”

Interviu cu ministrul ungar al afacerilor europene, Janos Boka. Care vor fi prioritățile Ungariei pentru președinția rotativă a UE

Viktor Orban e supărat că „a rămas singur în lupta pentru pace” în UE, după ce aliatul său Roberto Fico a fost la un pas să fie omorât

Partenerii noștri