Live

BASCHET. CSM Oradea a regăsit drumul spre victorie

Data actualizării: Data publicării:

CSM CSU Oradea şi-a regăsit apetitul pentru victorie în jocurile din grupa 1-6 a Ligii Naţionale de baschet masculin. Formaţia antrenată de Cristian Achim s-a impus cu 74-70 în faţa celor de la SCM Timişoara.

„Victoria este victorie şi mă bucur foarte tare pentru ea. Consider că aveam nevoie de acest lucru şi consider că ne face bine o astfel de victorie", a declarat Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

După câştigarea primului sfert, cu 16-10, Oradea mai avea la pauza mare un avans un singur punct. Evoluţiile bune ale lui Nicolescu şi Gajovic, ambii cu 14 puncte marcate, au făcut ca înainte cu cinci minute de final Oradea să conducă cu 68-58. 4

Timişoara le-a dat însă emoţii gazdelor şi finalul a fost echilibrat.

„Sunt convins că dacă Oradea ar fi jucat mai bine ar fi meritat pe deplin victoria. Aşa, nu îmi dau seama cât de, bine victoria rămâne până la urmă la patru puncte, dar cred că putem spune că am emis şi noi pretenţii la această victorie", spune Tudor Costescu, antrenorul BC SCM Timişoara.

Succesul cu Timişoara menţine Oradea în cursa pentru podium, deşi pentru CSM CSU urmează două deplasări dificile: miercuri, pe terenul celor de la BCM U Piteşti, iar sâmbătă în fieful liderului, CSU Sibiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri