Live

BASCHET. CSM Oradea începe un nou sezon, în fața Timișoarei

Data actualizării: Data publicării:

După dușurile reci suferite în cupele europene și Supercupă, CSM CSU Oradea își propune obținerea primei victorii a sezonului în această seară, în compania celor de la SCM Timișoara.

„Cred că există o presiune suplimentară în acest moment pe echipă. Suntem conștienți că așteptările fanilor au fost altele și am avut niște discuții individuale cu băieții și eu sunt foarte motivați pentru startul noului sezon", a declarat Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Chiar dacă s-a confruntat cu probleme financiare în această vară, Timișoara a reușit să-și alcătuiască un lot competitiv.

„O echipă deosebit de bună care a avut rezultate foarte bune în presezon. Dar noi trebuie să ne respectăm statutul de echipă campioană în primul rând, echipă gazdă în al doilea rând", consideră Şerban Sere.

Partida dintre Oradea și Timișoara are loc în această seară, în Arena "Antonio Alexe", de la ora 19. Ea poate fi urmărită în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Austriei. Pilotul olandez este la a cincea victorie consecutivă în Campionatul Mondial de F1

Pilotul de curse Dilano van't Hoff, în vârstă de 18 ani, a murit în timpul unei competiții

Partenerii noștri